Waiston tapahtumatuotanto

Heippa! Olen Ida ja vastataan Waiston tapahtumatuotannosta yhdessä Elinan kanssa. Itselläni tapahtumatuotanto on aina ollut lähellä sydäntä. Jo pienestä pitäen on tullut järjestettyä kaikenlaisia kekkereitä kavereille. Tiimiakatemian aikana on tullut tehtyä tapahtumia niin Tiimiakatemian sisällä kuin ulkopuolellakin.

Tapahtumatuotannossa pidän uuden elämyksen tuomista asiakkaille erittäin tärkeänä. Niin Tiimiakatemian sisäisissä kuin ulkoisissa tapahtumissa haluamme rakentaa tapahtumamme 4E -teorian mukaisesti.

  • Entarteiment. Tapahtumillamme haluamme viihdyttää ihmisiä.
  • Education. Tapahtumiemme avulla voi oppia jotain uutta.
  • Escapism. Tapahtumissamme voi paeta todellisuudesta.
  • Esthetics. Pyrimme herättää ihmisissä wau-efektin.

Ja tietenkin lisänä Espirit of TA, jonka tarkoituksena on Tiimiakatemian mukaan tuoda aina jotain pientä extraa tapahtumaan ja saada osallistujat tuntemaan yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Oma lempitapahtumani oli Tiimiakatemian 26-vuotissyntymäpäiväjuhlat, jotka järjestimme tammikuussa noin kahdellesadalle tiimiakatemialaiselle, alumneille sekä mulle Tiimiakatemian verkostoon kuuluville. Juhlan teemana oli salakapakka ja 20-luku.

Kesä menee pitkälti kesäjuhlia ja -tapahtumia yrityksille tuottaessa. Kesän jälkeen alamme pyörittämään tapahtumia ihan toden teolla tapahtumatoimisto Eventssonin kautta, jonka toiminta jatkuu vielä valmistumisemme jälkeen.

Käy katsomassa lisää tapahtumistamme täältä: http://www.eventsson.fi/

About the author: Osk Waisto

Leave a Reply

Your email address will not be published.