Learning Circus 2019


Kevät on jo pitkällä ja meidän waistolaisten keskuudessa se tarkoittaa reissuun valmistautumista! Perinteeksi muodostunut Learning Circus on koko Tiimiakatemian yhteinen opintomatka Eurooppaan. Vastaava reissu toteutetaan joka toinen kevät. Tällä kertaa kohteeksi on valikoitunut Romanian Brasov, joten koko Waiston tiimi suuntaa muiden tiimiakatemialaisten tavoin huhti-toukokuun vaihteessa maateitse Romaniaan.

Learning Circus -matkan aikana jokaisen tiimin tulee järjestää vähintään yksi työpaja oppilaitoksessa, tehdä vähintään kaksi yritysvierailua ja vierailla vähintään yhdessä kulttuurikohteessa. Lisäksi tavoitteena on tehdä asiakasprojekteja matkan aikana. Waistolaisista muutama uhkarohkeinta lähtee matkaan mönkijöillä (!!!) ja me loput matkaamme Jyväskylästä Brasoviin niin laivalla, junalla kuin autollakin. Mönkijätiimistä kuulemme myöhemmin lisää!

Lähdemme reissuun vappupäivänä kuuden henkilön voimin ensin junalla Helsinkiin ja siitä laivalla Saksaan. Vietettyämme yön Lyypekissä hyppäämme junaan, josta reittimme jatkuu Berliinin kautta Prahaan. Prahasta jatketaan junalla Wieniin ja siitä Bratislavan kautta Budapestiin. Budapestista vuokraamme auton, jolla huristelemme Debrecenin ja Cluj-Napocan kautta päämääräämme Brasoviin.

Matkalla tuotamme somesisältöä luonnonkosmetiikkayritys Famolle. Famon pöllönmuotoiset shampoo- ja hoitoainepalat pääsevät mukaamme matkustamaan läpi Euroopan. Ajatuksena on, että kuvaamme pöllöjä eri kohteissa ja julkaisemme kuvat matkan jälkeen Famon Instagramissa. Famon lisäksi mukaan pääsevät Ilona Luonkos öljypuhdistuskakut. Heille tuotamme videoita sosiaaliseen mediaan. Tavoitteena on saada vielä ainakin yksi asiakas mukaan ainutlaatuiselle reissulle.

Vaikka matkavalmisteluita on tehty jo tovi, vielä riittää tekemistä. Asiakastapaamiset ovat vielä sopimatta ja tarkempi suunnitelma puuttuu. On tärkeää miettiä etukäteen, missä haluamme vierailla ja mitä nähdä. Reissu on intensiivinen eikä aikaa per kaupunki ole tuhlattavaksi. Nyt vatsa alkaa pikkuhiljaa täyttymään perhosista, kun matkaan on enää alle kolme viikkoa. Tämän vuoden Learning Circus tulee varmasti olemaan ikimuistoinen!

About the author: Osk Waisto